Marinus Bressers

CEO Bewindvoerder

Bij Crescendo staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ik krijg energie van mensen die bereid zijn om keuzes te maken die bijdragen aan het creeëren van een stabiele persoonlijke en financiële situatie. Ik vind het als eigenaar van Crescendo, en als bewindvoerder, belangrijk om samen van vandaag de mooiste dag te maken.

Joyce Teunissen

Bewindvoerder

Met mijn ervaring als maatschappelijk werker en mijn tijd bij Crescendo als bewindvoerder, heb ik geleerd dat het niet alleen gaat over geld. Iedere klant heeft een eigen verhaal en behoeft een eigen benadering. Ik vind het fijn als klanten zich op hun gemak voelen. Hierdoor kunnen we beter samenwerken en eruit halen wat er in zit. Samen ga ik graag de uitdaging aan om grenzen op te zoeken.

Aniek Bressers

Office Manager

Door structuur en overzicht te creëren, ondersteun ik de bewindvoerders bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Met het op orde houden van de administratie, zorg ik voor een stabiele basis. Hierdoor blijft er meer tijd voor de bewindvoerders over om in contact met de klant te zijn.

Van tevreden mensen krijg ik een lach op mijn gezicht. 

 
Contact

Telefoonnummer:

+31(0)40 26 54 020


Telefonisch spreekuur:

Maandag: 10.30 tot 12.30 uur

Dinsdag: 09:00 tot 11:00 uur

Woensdag: geen spreekuur

Donderdag: 10.30 tot 12.30 uur         
Vrijdag: 09:00 tot 11:00 uur           

 

Bezoekadres:
Crescendo Inkomens- en Vermogensbeheer
Kerkstraat 38b
5611 GK Eindhoven   

Postadres:
Postbus 6358
5600 HJ Eindhoven

Wilt u klant worden?

arrow&v
Horus_edited.jpg

© 2019 CrescendoBewind.nl

1280px-Logo_rijksoverheid_met_beeldmerk.